Jarenlang liep ik met het gevoel rond dat er meer was, dat ik meer kon, iets anders wilde. Ik wist alleen niet wat.

Loes

Tot er iemand op mijn pad kwam, waar ik een coachtraject ging volgen. Praten en ruimte maken voor nieuwe plannen. Dat was wat ik deed. Het werd een hele zoektocht. Maar ik had wel het gevoel dat ik LEEFDE en mezelf ENORM ontwikkelde. En tijdens dat traject dacht ik: ‘Wat is dit geweldig! Dit zou ik (misschien) ook kunnen’. Diep van binnen wist ik het al heel lang, maar ik durfde nooit de stap te zetten. Nu wel. En ik nam een besluit: Ik nam afscheid van mijn baan.

Wat ik precies ging doen, dat wist ik nog niet. Maar ik had het volste vertrouwen dat ik dat zou ontdekken en dat alles goed zou komen.

En ik heb het ontdekt!

Ik volgde een opleiding tot professioneel coach.  En ik startte mijn eigen praktijk. Ondanks alle waarschuwingen die ik kreeg (er zijn al zoveel coaches) zette ik door. Dit was wat ik kon en wat ik wilde!

In mijn bedrijf  HET BAKHUYS, KUNST & COACHING komen mijn levenservaringen en talent samen.

Mijn missie

Zoveel mogelijk vrouwen helpen om keuzes te maken en stappen te zetten in hun leven.

Te kiezen wat bij je past en waar je blij van wordt. Zodat je met meer plezier, zelfvertrouwen, moed en lef in het leven staat. En daardoor gelukkiger wordt.

Meld je aan voor het gratis Inspiratiemagazine Happy
Gratis inspiratie gesprek

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

06 43 53 84 11
info@het-bakhuys.nl

Like Het Bakhuys!
Contact

Het Bakhuys

Oude Asserstraat 23
9481 BK Vries

Tel 06 43 53 84 11

Mail info@het-bakhuys.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin