Harriët Geuzinge

Levenskunstwandeling ‘Ertoe doen’

Aan het begin van de levenskunstwandeling kan ik van de drie geschudde kaarten eentje kiezen die me aanspreekt. In het begin zegt de kaart mij niet veel en toch word ik getriggerd door de tekst ‘Licht op je pad’. We starten de wandeling en direct valt mijn oog op een prachtige veer van de gaai. Door de verdiepende vragen te beantwoorden komen we al wandelend tot een fijn gesprek. Loes verstaat de kunst van het luisteren. Bij het uitweiden van mijn verhaal weet ze het gesprek weer op de verdiepende vragen van de kaarten terug te brengen. Dat doet ze op een heel natuurlijke en integere manier. Het wordt een verhelderend en inspirerend gesprek. Na de wandeling kies ik (vanuit kleurenpsychologie) een lichtgeel hart: helder van geest, blij, leergierig, nauwkeurig. Heel herkenbaar. Daar komt een purperen kaart naast waar ik geïnspireerd door mag raken. De woorden die daarbij passen: uitgesproken, intuïtief, onbeperkt en vindingrijk.Als ik later thuis de symboliek van een gaai opzoek, lees ik: vindingrijk en het aanwenden van macht in de positieve zin van het woord. Hoe bijzonder is dit!

Loes, veel dank voor het mooie gesprek.

Harriët Geuzinge

Inspiratie
Het is er altijd
Op het leven!
Jezelf zijn
Levenskunst
Tuinleven
Lees alle berichten
Agenda
 • Geen evenementen
 • Contact

  Het Bakhuys

  Oude Asserstraat 23
  9481 BK Vries

  Tel 06 43 53 84 11

  Mail info@het-bakhuys.nl

  Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin