Levenskunst

 

“When we are no longer able to change a situation. We are challenged to change ourselves.” 

Viktor Frankl

Wat ik deed

De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen mogen helpen zichzelf te ontwikkelen. En zo weer (meer) regie te nemen over hun eigen leven. Dit deed ik tijdens individuele gesprekken, trainingen, workshops en lezingen. Daarnaast heb ik als dialoogbegeleider veel gesprekken begeleid voor mensen uit de zorg.

Toen ik vorig jaar ineens ernstig ziek was en daarvoor een behandeling moest ondergaan, zette dat mijn wereld behoorlijk op zijn kop. Het betekende dat ik moest stoppen met al mijn activiteiten, om me volledig te focussen op mijn gezondheid en levensgeluk.

In de loop van het jaar begon ik weer voorzichtig mijn activiteiten op te pakken. Ik ontdekte toen, dat het niet lukte om op dezelfde manier door te gaan als daarvoor.

Er was een verhaal toegevoegd aan mijn bestaan. En het is een verhaal dat ik wil vertellen.

Wat ik doe

Waar ik goed in ben is in het analyseren van situaties en haarfijn aanvoelen wat er speelt. Dat doe ik door het creëren van een veilige en warme sfeer, waarin mensen zich veilig en vertrouwd voelen.

Ik kan je inspireren om het beste uit jezelf te halen. 

Te ontdekken waar je van droomt en je droom achterna te gaan. 

Op dit moment ligt mijn focus op mijn droom, het schrijven van een boek. Ik schrijf over wat er is gebeurd tijdens mijn ziekteproces: de diagnose, de behandeling en de tijd daarna. Wat er in zo’n situatie met je lichaam gebeurt, maar ook wat dat met je doet en hoe je daar zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Een boek over hoop, vertrouwen, veerkracht en het houden van eigen regie. Een boek over levenskunst

Levenskunst.

Kun je, op welke manier dan ook, wat meer levenskunst gebruiken? Heb jij een verhaal dat verteld mag worden? Misschien heb je daar hulp bij nodig. Nog steeds organiseer ik levenskunstwandelingen en –gesprekken. 

Je mag altijd contact met mij opnemen!

Inspiratie
Het is er altijd
Op het leven!
Jezelf zijn
Levenskunst
Tuinleven
Lees alle berichten
Agenda
 • Geen evenementen
 • Contact

  Het Bakhuys

  Oude Asserstraat 23
  9481 BK Vries

  Tel 06 43 53 84 11

  Mail info@het-bakhuys.nl

  Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin