De kleuren van je hart

Tijdens deze eenmalige sessie ga je met behulp van de Kleur Hartjes ontdekken wat jouw unieke kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten in je leven.

Welke kleur kies je en wat past bij jou? Welke kleuren helpen om je uitstraling te versterken? Wat speelt er in je leven en hoe kan kleur je daar bij helpen?

Jouw vraag

We starten deze sessie met een vraag of dilemma van jou.

Voorbeelden:

Welke kleur kan mij helpen om mijn uitstraling te verbeteren?

Welke keus maak ik in een bepaalde situatie?

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Hoe communiceer ik of hoe verbeter ik mijn communicatie?

Wat belemmert mij?

Waar ligt mijn uitdaging?

Welke kleur kan mij helpen om een verandering in gang te zetten?

Ik had vorige week een geweldige coachingsessie met het thema ‘de kleuren van je hart’. Samen met Loes kreeg ik prachtige inzichten in hoe ik mezelf zie, hoe anderen me zien, waar ik nu sta in de wereld en hoe het nu verder moet. Loes is een geweldig warme persoonlijkheid die professionaliteit en betrokkenheid laat samenkomen op een manier waar je als client blij van wordt. Ik kom zeker bij haar terug!

Anita Groeneveld

Hoe ziet de sessie er uit?

Aan het begin van het gesprek krijg je een klein notitieboekje. Samen bepalen we hoe we jouw vraag of dilemma het best kunnen omschrijven. Daarna gaan we aan de slag met de kleuren van je hart. Tijdens het gesprek noteer je jouw inzichten in het boekje. Dit gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

Wat levert het op?

Na afloop van de sessie:

Heb je meer inzicht in jouw unieke kwaliteiten.

Weet je hoe kleur jou kan helpen om keuzes te maken.

Ben je geïnspireerd om met jouw vragen en antwoorden aan de slag te gaan.

Heb je meer zicht op wat jouw uitdagingen en belemmeringen zijn.

Ben je in staat om meer balans in je leven te brengen.

Jouw investering:

Een sessie van ongeveer anderhalf uur

87 euro 

Gratis 12 tips voor meer geluk!
Gratis inspiratie gesprek

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

06 43 53 84 11
info@het-bakhuys.nl

Inspiratie
Tuinleven
Filosofisch café
Kerstvideo
Hoop
Ik ben er nog!
Lees alle berichten
Agenda
  • Geen evenementen
Contact

Het Bakhuys

Oude Asserstraat 23
9481 BK Vries

Tel 06 43 53 84 11

Mail info@het-bakhuys.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin