Wat ik deed

De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen mogen helpen zichzelf te ontwikkelen. En zo weer (meer) regie te nemen over hun eigen leven. Dit deed ik tijdens individuele gesprekken, trainingen, workshops en lezingen. Daarnaast heb ik als dialoogbegeleider veel gesprekken begeleid voor mensen uit de zorg.

 

Toen ik eind 2018 ineens ernstig ziek werd en daarvoor een behandeling moest ondergaan, zette dat mijn wereld behoorlijk op zijn kop. Het betekende dat ik moest stoppen met al mijn activiteiten, om me volledig te focussen op mijn gezondheid en levensgeluk.

Na de behandeling begon ik weer voorzichtig mijn activiteiten op te pakken. Ik ontdekte toen, dat het niet lukte om op dezelfde manier door te gaan als daarvoor.

Er was een verhaal toegevoegd aan mijn bestaan. En het was een verhaal dat ik wilde vertellen.

 

Wat ik doe

Waar ik goed in ben is in het analyseren van situaties en haarfijn aanvoelen wat er speelt. Dat doe ik door het creëren van een veilige en warme sfeer, waarin mensen zich veilig en vertrouwd voelen.

Ik kan je inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Te ontdekken waar je van droomt en je droom achterna te gaan.

 

Mijn droom was om een boek te schrijven. En ik heb het gedaan. Ik schreef over wat er is gebeurd tijdens mijn ziekteproces: de diagnose, de behandeling en de tijd daarna. Wat er in zo’n situatie met je lichaam gebeurt, maar ook wat dat met je doet en hoe je daar zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Een boek over hoop, vertrouwen, veerkracht en het houden van eigen regie. Een boek over levenskunst

 

Levenskunst

Na het schrijven van mijn boek zet ik mijn ervaring als coach en (ex)kankerpatient in, om mensen die te maken hebben (gehad) met kanker te begeleiden vanuit levenskunst.

Heb jij een verhaal dat verteld mag worden? Misschien kun je daar hulp bij gebruiken.

Naast gewone individuele gesprekken organiseer ik ook levenskunstwandelingen en –gesprekken. Zowel voor individuen als voor groepen.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

 

Meer over mij

Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en trotse moeder van vier volwassen zonen. Ik ben gek op dieren: we hebben twee katten, kippen, een haan, een vijver vol vissen en hopelijk binnenkort weer een hond.

Ik woon op een prachtige plek in Drenthe in een (deels door onszelf) verbouwde boerderij. Met een grote tuin, waar fruitbomen staan en waar ik met veel plezier groente en kruiden verbouw.

Ik houd van koken, samen eten met ons gezin, familie en vrienden. Met een goed glas wijn en mooie gesprekken aan de keukentafel.

Energie en inspiratie krijg ik van heel veel dingen: buiten zijn in de natuur, wandelen, lezen, schrijven, fotograferen, schilderen, cretief bezig zijn, koken, dagdromen en filosoferen.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik regelmatig trainingen en lees ik graag inspirerende boeken.

‘The best way to take care of the future

is to take care

of the present moment’

Thich Nhat Hanh

Gratis 12 tips voor meer geluk!
Gratis inspiratie gesprek

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

06 43 53 84 11
info@het-bakhuys.nl

Inspiratie
Het is er altijd
Op het leven!
Jezelf zijn
Levenskunst
Tuinleven
Lees alle berichten
Agenda
 • Geen evenementen
 • Contact

  Het Bakhuys

  Oude Asserstraat 23
  9481 BK Vries

  Tel 06 43 53 84 11

  Mail info@het-bakhuys.nl

  Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin