Jarenlang liep ik met het gevoel rond dat er meer was, dat ik meer kon, iets anders wilde. Ik wist alleen niet wat.

Loes

Zoektocht

Tot er iemand op mijn pad kwam, waar ik een coachtraject ging volgen.

Praten en ruimte maken voor nieuwe plannen. Dat was wat ik deed.

Het werd een hele zoektocht. Maar ik had wel het gevoel dat ik LEEFDE en mezelf ENORM ontwikkelde. En tijdens dat traject dacht ik: ‘Wat is dit geweldig! Dit zou ik (misschien) ook kunnen’. Diep van binnen wist ik het al heel lang, maar ik durfde nooit de stap te zetten. Nu wel. En ik nam een besluit: Ik nam afscheid van mijn baan.

Wat ik precies ging doen, dat wist ik nog niet. Maar ik had het volste vertrouwen dat ik dat zou ontdekken en dat alles goed zou komen.

En ik heb het ontdekt!

Ik volgde een opleiding tot professioneel coach.  En ik startte mijn eigen praktijk. Dit was wat ik kon en wat ik wilde!

In HET BAKHUYS komen mijn levenservaringen en talenten samen.

Nu help ik andere vrouwen om te ontdekken waar ze blij van worden. Ik geef lezingen, organiseer trainingen en workshops en begeleid vrouwen in individuele trajecten. Kleur speelt een grote rol in mijn trajecten. Daardoor worden het niet alleen praatsessies, maar help ik vrouwen om dichter bij hun gevoel te komen. 

Meer over mij

Ik ben getrouwd met Bert en trotse moeder van vier volwassen zonen. Ik houd van dieren: we hebben een hond en een kat, kippen en een haan en een vijver vol vissen.

Ik woon op een prachtige plek in Drenthe in een (deels door onszelf) verbouwde boerderij. Met een grote tuin, waar fruitbomen staan en waar ik een plek heb waar ik groente en kruiden verbouw.

Ik kan heel erg genieten van koken en eten met een goed glas wijn, samen met mijn gezin of met vrienden.

Energie en inspiratie krijg ik van buiten zijn in de natuur, hardlopen, lezen, fotograferen, schilderen en een bezoek aan een museum.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik regelmatig trainingen en lees ik graag inspirerende boeken.

Mijn missie

Zoveel mogelijk vrouwen helpen om te kiezen wat bij ze past en waar ze blij van worden.

Niet alleen kiezen vanuit je hoofd, maar vooral met je gevoel. Zodat je met meer plezier, zelfvertrouwen, moed en lef in het leven staat.

Ik ben ervan overtuigd dat je daardoor gelukkiger wordt!

❤️

Gratis 12 tips voor meer geluk!
Gratis inspiratie gesprek

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

06 43 53 84 11
info@het-bakhuys.nl

Inspiratie
Filosofisch café
Kerstvideo
Hoop
Ik ben er nog!
Lees alle berichten
Contact

Het Bakhuys

Oude Asserstraat 23
9481 BK Vries

Tel 06 43 53 84 11

Mail info@het-bakhuys.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin