Wat ik deed

De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen mogen helpen zichzelf te ontwikkelen. En zo weer (meer) regie te nemen over hun eigen leven. Dit deed ik tijdens individuele gesprekken, trainingen, workshops en lezingen. Daarnaast heb ik als dialoogbegeleider veel gesprekken begeleid voor mensen uit de zorg.

 

Toen ik vorig jaar ineens ernstig ziek was en daarvoor een behandeling moest ondergaan, zette dat mijn wereld behoorlijk op zijn kop. Het betekende dat ik moest stoppen met al mijn activiteiten, om me volledig te focussen op mijn gezondheid en levensgeluk.

 

In de loop van het jaar begon ik weer voorzichtig mijn activiteiten op te pakken. Ik ontdekte toen, dat het niet lukte om op dezelfde manier door te gaan als daarvoor.

Er was een verhaal toegevoegd aan mijn bestaan. En het is een verhaal dat ik wil vertellen.

 

Wat ik doe

Waar ik goed in ben is in het analyseren van situaties en haarfijn aanvoelen wat er speelt. Dat doe ik door het creëren van een veilige en warme sfeer, waarin mensen zich veilig en vertrouwd voelen.

Ik kan je inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Te ontdekken waar je van droomt en je droom achterna te gaan.

 

Op dit moment ligt mijn focus op mijn droom, het schrijven van een boek. Ik schrijf over wat er is gebeurd tijdens mijn ziekteproces: de diagnose, de behandeling en de tijd daarna. Wat er in zo’n situatie met je lichaam gebeurt, maar ook wat dat met je doet en hoe je daar zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Een boek over hoop, vertrouwen, veerkracht en het houden van eigen regie. Een boek over levenskunst

 

Levenskunst.

Kun je, op welke manier dan ook, wat meer levenskunst gebruiken? Heb jij een verhaal dat verteld mag worden? Misschien heb je daar hulp bij nodig. Nog steeds organiseer ik levenskunstwandelingen en –gesprekken.

Je mag altijd contact met mij opnemen!

 

Meer over mij

Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en trotse moeder van vier volwassen zonen. Ik ben gek op dieren: we hebben twee katten, kippen, een haan, een vijver vol vissen en hopelijk binnenkort weer een hond.

Ik woon op een prachtige plek in Drenthe in een (deels door onszelf) verbouwde boerderij. Met een grote tuin, waar fruitbomen staan en waar ik met veel plezier groente en kruiden verbouw.

Ik houd van koken, samen eten met ons gezin, familie en vrienden. Met een goed (groot) glas wijn en mooie gesprekken aan de keukentafel.

Energie en inspiratie krijg ik van heel veel dingen: buiten zijn in de natuur, hardlopen, lezen, schrijven, fotograferen, schilderen, iets maken, koken, dagdromen en filosoferen.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik regelmatig trainingen en lees ik graag inspirerende boeken (zie ook mijn leestips).

“The best way to take care of the future is to take care of the present moment”

Thich Nhat Hanh

Gratis 12 tips voor meer geluk!
Gratis inspiratie gesprek

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

06 43 53 84 11
info@het-bakhuys.nl

Inspiratie
Op het leven!
Jezelf zijn
Levenskunst
Tuinleven
Filosofisch café
Lees alle berichten
Agenda
  • Geen evenementen
Contact

Het Bakhuys

Oude Asserstraat 23
9481 BK Vries

Tel 06 43 53 84 11

Mail info@het-bakhuys.nl

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin